Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да отправи зое

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да отправи зое
Коментари Харесай

Помогнете: Близки издирват Димитър Малинов, три дни нямат вест от него

Читател на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg , с цел да насочи зое за помощ. Издирват неин братовчед, липсващ преди няколко дни:

Здравейте! Казвам се Марина Малинова и съм от град Стамболийски. Пиша Ви с молба да ни помогнете в издирването на моя първи братовчед Димитър Недялков Малинов на 24 години от град Стамболийски.

Същият е забелязан и чут последно в четвъртък на 20.07.2023 година, когато е бил в дома на неговата майка в село Цалапица, област Пловдив. Тогава се е уговорил с някого по телефона да излезе, след което няма никаква информация от него.

Телефонът му е изключен и при позвъняване непосредствено се включва гласова поща. Не е виждан от никой от приятелите му в село Цалапица от четвъртък. Ние - фамилията му, нямаме никаква връзка с него.

Той в никакъв случай до момента не е постъпвал по този начин, заради което и сме загрижени за него. Подали сме сигнал до съответните служби на Министерство на вътрешните работи, само че резултат нулев досега.

Моля Ви да качите публикация, с цел да може тази вест да доближи до повече хора и допустимо най-скоро да си бъде братовчед ми у дома. Надявам се молбата ми да бъде почетена. Прикачам и фотография, с цел да може да даде резултат и това наше изпитание. 

Тел. за връзка:0876633402
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР